TURŞU YAP

TURŞU YAP


Hemen herkesin ağzından dökülebilecek cümlelerdir; “Ne kadar uğraşsam da annem gibi turşu yapamıyorum.” Bunun sebebi, kıvamı tutturulamamış salamura suyudur. İyi ayarlanmamış salamuradaki turşu, kütür kütür olmaz.
Evde turşu yapmayı çocuk oyuncağına çeviren turşu karışımını Türkiye’yle ilk kez buluşturan Fersan ile evde turşu yapmak kolay. Tüm ihtiyaçlarınız ise şunlar:

  • Mevsim sebzeleri,
  • Fersan Turşu Yap,
  • 21 günlük sabır.

Hanımların yardımcısı Fersan Turşu Yap ile artık her ev hanımı kolayca, kütür kütür, lezzetli turşular kurabilir. Çünkü Fersan Turşu Yap salamurası Türk damak tadına uygun turşular için özel olarak hazırlanmıştır.
Fersan Turşu Yap ile şaşırtıcı bir iştahla tüketeceğiniz, ev yapımı, lezzetli turşular için:

  • Satın aldığınız Fersan Turşu Yap’ı bir başka kaba boşaltın.
  • Boşalttığınız Fersan Turşu Yap kavanozuna turşusunu yapmak istediğiniz taze sebzeleri alabildiğince (Hiç boşluk kalmayacak şekilde) doldurun.
  • Dilerseniz Fersan Turşu Yap kavanozunun içine, doldurduğunuz taze sebzelere ek olarak, damak tadınıza göre defneyaprağı, maydanoz, dereotu, kereviz yaprağı, tane karabiber, sarımsak koyabilirsiniz.
  • Başka bir kaba aldığınız Fersan Turşu Yap’ı,  sebzeleri yerleştirdiğiniz kavanozu, sebzelerin üstünü örtecek şekilde ağzına kadar doldurun ve kavanozun kapağını sıkıca kapatın.
  • Fersan Turşu Yap’ınız artarsa başka bir kavanozun içinde turşu yapmakta değerlendirebilirsiniz.
  •  Kapağını sıkıca kapattığınız kavanozu ışık almayacak serin bir yerde saklayın.
  • Yaklaşık 20 gün sonra turşunuzu afiyetle yiyebilirsiniz.

Turşu Yap ile hazırlanılan turşu suyunu da sulandırarak içebilirsiniz.

SATIN AL
Ürün net ağırlığıAmbalaj CismiRaf ÖmrüÜrün Görseli
3000 mlPet Kavanoz24 ay
5000 mlPet Kavanoz24 ay
Yapılan AnalizlerAnaliz Sonucu
Enerji (kcal/100g)8,5
Enerji (kJ/100g)36,2
Karbonhidrat (g/100g)2,13
Protein (N*6,25) (g/100g)0
Yağ (g/100g)0

Ürünler

Kategoriler