TR EN DE

Dana Fajita

SERVİS6 Kişi
PİŞME SÜRESİ60 Dk.
MUTFAKMeksika
Malzemeler
  • 1/3 SB Fersan Şefim Beyaz sirke
  • 2 YK şeker
  • 2 YK Barbekü sos
  • 1+1/2 TK tuz
  • 1/4 TK biber
  • 1 YK Fersan limon sosu
  • 500 gram dana eti 
  • 4 adet tortilla ekmeği
  • Kişniş (maydanoz da kullanabilirsiniz)
  • Avokado
  • Domates
  • Kırmızı soğan


Limon SosuLimon Sosu ile Bu Tarife Lezzet Katın
Hazırlanışı

Sirke, şeker, barbekü sosu, tuz ve biberi kaynatın.

Altını kısıp 5 dakika daha kaynatın.

Etleri soteleyin ve pişirin. Eti sosun içine koyun.

Bir tavada tortilla ekmeklerini ısıtın. Etleri tortillaların içine koyun.

Üzerlerine domates, kırmızı soğan, avokado ve kişnişi koyup servis edin.

Afiyet olsun!


Şefin Tavsiyesi