TR EN DE

Kış Salatası

SERVİS6 Kişi
PİŞME SÜRESİ15 Dk.
MUTFAKAkdeniz
Malzemeler
  • 150 gram salata yeşillikleri (roka, kuzu kulağı, lolorosso vb.)
  • 2 adet portakal
  • 100 gram Antep fıstığı
  • 100 gram nar
  • 2 YK Fersan %100 Nar ekşisi
  • 50 gram keçi peyniri

 

Sosu İçin:

 

  • 4 YK portakal suyu
  • 4 TK bal
  • 3+1/2 TK Ferfresh Beyaz sirke
  • 1 YK zeytin yağı
  • 1/2 TK hardal
  • 1/2 TK tuz
  • 1/4 TK karabiber


Yüzde Yüz Nar EkşisiYüzde Yüz Nar Ekşisi ile Bu Tarife Lezzet Katın
Hazırlanışı

Yeşillikleri Fersan Beyaz Sirke ile yıkadıktan sonra servis kabına alın.

Portakal, fıstık ve narı yeşilliklerin üzerine yerleştirin.

Peyniri serpin. Sosu için; portakal, bal, sirke, zeytin yağ, hardal, tuz ve karabiberi çırpın.

Servis etmeden önce salatanın üzerine gezdirin ve Fersan %100 Nar Ekşisini eklemeyi unutmayın.

Afiyet olsun!


Şefin Tavsiyesi