TR EN DE

Sirkeli Lahana Turşusu

SERVİS6 Kişi
PİŞME SÜRESİ15 Dk.
MUTFAKAkdeniz
Malzemeler
  • 1 adet mor lahana
  • ½ Yemek kaşığı tuzu veya kaya tuzu
  • ½ Su bardağı Ferfresh Beyaz Sirke
  • 1 Tatlı kaşığı Fersan Limon Sosu


Limon SosuLimon Sosu ile Bu Tarife Lezzet Katın
Hazırlanışı

Lahanaları doğrayıp tuzla ovalayın.

Bir süre bekletin, tekrar ovalayın.

Lahanaları bir kavanoza alın. Sulu karışımı lahananın üzerine dökün.

Kaya tuzunu ve Fersan Limon Sosunu içerisine koyun.

3-4 gün buzdolabında bekletin.

Üzerine Fersan Beyaz Sirkeyi de ekleyince salatalar hazır

Afiyet olsun!


Şefin Tavsiyesi