Anasayfa
Kurumsal
Tarihçemiz
Sürdürülebilirlik
Başarı Öykümüz
Kurumsal Değerlerimiz
Dış Ticaret
Fersan'da Kariyer
Bilgi Toplumu Hizmetleri
Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Açıklama ve Gizlilik Politikası
Ürünler
Sirkeler
Turşular
Şalgamlar
Kırmızı Jalapeno Sos
Limon Sosları
Nar Ekşisi
Turşu Yap
Ege Bağları
Ferfresh Temizlik Sirkesi
Sirkem Temizlik Sirkesi
Ekşili Soslar
Haberlerimiz
Ödüllerimiz
Bayilerimiz
Tarifler
İletişim
TR
EN
DE
TR
EN
DE
Anasayfa
Kurumsal
Tarihçemiz
Sürdürülebilirlik
Başarı Öykümüz
Kurumsal Değerlerimiz
Dış Ticaret
Fersan'da Kariyer
Bilgi Toplumu Hizmetleri
Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Açıklama ve Gizlilik Politikası
Ürünler
Sirkeler
Turşular
Şalgamlar
Kırmızı Jalapeno Sos
Limon Sosları
Nar Ekşisi
Turşu Yap
Ege Bağları
Ferfresh Temizlik Sirkesi
Sirkem Temizlik Sirkesi
Ekşili Soslar
Haberlerimiz
Ödüllerimiz
Bayilerimiz
Tarifler
İletişim
Anasayfa
/
Tarifler
/
Sirkeli Tuzlu Kurabiye
Sirkeli Tuzlu Kurabiye
SERVİS
6 Kişi
PİŞME SÜRESİ
45 Dk.
MUTFAK
Türk
Malzemeler
3-4 bardak un
250 gram tereyağı (oda sıcaklığında)
2 yumurta
2 yemek kaşığı
Fersan
elma sirkesi
1 paket kabartma tozu
1,5 tatlı kaşığı toz şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
Elma Sirkesi ile Bu Tarife Lezzet Katın
Hazırlanışı
Fırını 170 dereceye ayarlayın.
Unu ve kabartma tozunu geniş bir kaba eleyin ve oda sıcaklığındaki margarini ekleyin.
Tuz, sirke, zeytinyağı, yumurta ve yumurta beyazını ilave edin.
Hamuru homojen bir kıvama gelinceye kadar yoğurmaya devam edin.
Kıvam alan ve yoğunlaşan hamuru 15-20 dakika üzerini kapatarak tezgahta dinlendirin.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın ve ince bir rulo olacak şekilde uzatın. Uçlarını birbirinin içinden geçirerek şekil verin.
Üzerine yumurta sarısı, susam ve çörek otu serperek fırın tepsisine dizin.
Kızarana kadar yaklaşık 10-12 dakika pişirin ve ızgara telinde soğutun.
Afiyet olsun!
Şefin Tavsiyesi
Kategoriler
İçecekler (2)
Tavuk Yemekleri (0)
Aperatifler (8)
Balıklar (1)
Soslu Yemekler (0)
Et Yemekleri (1)
Salatalar (7)
Bunları'da Deneyin