TR EN DE

Soğan Turşulu Kraker

SERVİS6 Kişi
PİŞME SÜRESİ15 Dk.
MUTFAKTürk
Malzemeler
  • 1 adet kırmızı soğan
  • 1/2 SB Fersan şefim beyaz sirke
  • 1/ SB su
  • 1/2 TK şeker
  • 1/2 TK tuz

 Tabanı İçin;

  • 4 adet kraker
  • 2 YK hardal
  • 1 kutu salamura sardalya


Ferfresh Beyaz SirkeFerfresh Beyaz Sirke ile Bu Tarife Lezzet Katın
Hazırlanışı

Soğanları ince ince doğrayın.

Su, sirke, şeker ve tuzu karıştırın.

Tuz ve şeker eriyene kadar orta ateşte karıştırarak pişirin.

Ocaktan alın. Soğanları ekleyin.

15 dakika bekleyin. Buzdolabına kaldırın. 

1 gün buzdolabında bekletin. Krakerlerin üzerine hardalı sürün. Balıkları yerleştirin.

En üste soğanları koyun. Servis edin.

Afiyet olsun!


Şefin Tavsiyesi