TR EN DE

MUTFAKTAKİ VAZGEÇİLMEZİNİZ SOFRALARIN TADI FERSAN

1978’den Günümüze

1978

İzmir Kemalpaşa’da yaprak, salamura ve zeytin üretimi amaçlı ilk yatırım yapıldı.

Sirke üretim tesisi kuruldu.

1982
1986 - 1989

Turşu üretim tesisi kuruldu. McDonald’s turşu tedariği başladı ve ilk yurtdışı turşu ihracatı başladı.

DEVELEY Senf & Feinkost GmbH ile ilk ortaklık sağlandı.

1994
1996

Atık su arıtma tesisi yatırımı gerçekleşti.

Turşu otomatik paketleme tesisi devreye girdi.

1998
1999

Fersan Limon Sosu üretimi başladı.

McDonald’s Türkiye için kesilmiş paketlenmiş taze sebze üretimi başladı.

2000
2001

Torbalı’da araştırma geliştirme ve fide üretim merkezi kuruldu.

Şalgam suyu üretimi başladı.

2001
2003

Fersan Turşu Yap üretimi başladı.

Jalapeno Biber turşusu Fersan tarafındanTürkiye'de ilk olarak pazara sunuldu.

2004
2007

Fersan Nar Ekşili Sos lansmanı yapıldı.

Fersan, Develey Senf & Feinkost GmbH tarafından satın alındı.

2012
2013

Fersan modern sos grubu lansmanı yapıldı.

Ferfresh markası ile Türkiye'de ilk beyaz sirke pazara sunuldu.

2013
2015

İthal sirkelerimiz pazara sunuldu.

Jalapeno acı soslar pazara sunuldu.

2016
2017

Fersan turşu kategorisini genişletti ve yeni ürünlerini pazara sundu.

Sirke Analı Elma Sirkesini ilk kez ürettik.

2019
2019

Hindistan Cevizli ve Hurmalı Sirke ile Detox ailesini genişlettik.

Ferfresh Temizlik Ailesi satışa çıktı.

2019
2019

Malt ve Ahududulu Sirke piyasaya sunuldu.

Sirke Analı Üzüm Sirkesi raflarda yerini aldı.

2020
2020

Kırmızı Jalepeno, Dilimli Hamburger Turşusu ve Banana Pepper üretimi başladı.

Balsamik Ailesi satışa çıktı.

2020
2020

Gül Sirkesi raflarda yerini aldı.

Konsantre Beyaz Sirke üretimi başladı.

2020
2020

15 Dakikada Turşu Yap ve Turşu Yap ürünlerini piyasaya sunduk.

Ekşili Sos Ailesi üretimi başladı.

2020