1978’den Günümüze

İzmir Kemalpaşa’da yaprak, salamura ve zeytin üretimi amaçlı ilk yatırım yapıldı.
Sirke üretim tesisi kuruldu.


Turşu üretim tesisi kuruldu. McDonald’s turşu tedariği başladı ve ilk yurtdışı turşu ihracatı başladı.
DEVELEY Senf & Feinkost GmbH ile ilk ortaklık sağlandı.


Atık su arıtma tesisi yatırımı gerçekleşti.
Turşu otomatik paketleme tesisi devreye girdi.


Fersan Limon Sosu üretimi başladı.
McDonald’s Türkiye için kesilmiş paketlenmiş taze sebze üretimi başladı.


Torbalı’da araştırma geliştirme ve fide üretim merkezi kuruldu.
Şalgam suyu üretimi başladı.


Fersan Turşu Yap üretimi başladı.
Jalapeno Biber turşusu Fersan tarafındanTürkiye'de ilk olarak pazara sunuldu.


Fersan Nar Ekşili Sos lansmanı yapıldı.
Fersan, Develey Senf & Feinkost GmbH tarafından satın alındı.


Fersan modern sos grubu lansmanı yapıldı.
Ferfresh markası ile Türkiye'de ilk beyaz sirke pazara sunuldu.


İthal sirkelerimiz pazara sunuldu.
Jalapeno acı soslar pazara sunuldu.


Fersan turşu kategorisini genişletti ve yeni ürünlerini pazara sundu.
Sirke Analı Elma Sirkesini ilk kez ürettik.


Hindistan Cevizli ve Hurmalı Sirke ile Detox ailesini genişlettik.
Ferfresh Temizlik Ailesi satışa çıktı.


Malt ve Ahududulu Sirke piyasaya sunuldu.
Sirke Analı Üzüm Sirkesi raflarda yerini aldı.


Kırmızı Jalepeno, Dilimli Hamburger Turşusu ve Banana Pepper üretimi başladı.
Balsamik Ailesi satışa çıktı.


Gül Sirkesi raflarda yerini aldı.
Konsantre Beyaz Sirke üretimi başladı.


15 Dakikada Turşu Yap ve Turşu Yap ürünlerini piyasaya sunduk.
Ekşili Sos Ailesi üretimi başladı.
