Tüm Sayfalar

Fersan, 1978 yılından beri kaliteli ve lezzetli ürünleriyle sofralarınıza değer katmaktadır. Doğal fermente ürünlerde uzmanlaşan Fersan, sağlıklı yaşamı destekleyen geniş bir ürün yelpazesi sunar. Özenle seçilmiş malzemelerden geleneksel yöntemlerle üretilen Fersan ü ...
FAALİYET ALANLARIMIZ Sirke ve Sos Üretimi 1978 yılında İzmir Kemalpaşa fabrikamızda üretime başladığımız günden bugüne, geleneksel ürünlerimizi sofralarla buluşturuyoruz. Sirke üretim tesisimizde yıllık 18 milyon litre sirke üreterek Türkiye’nin t ...
KALİTE POLİTİKAMIZ Entegre Yönetim Sistemi Politikamız Fersan Fermantasyon Ürünleri San. ve Tic. A.Ş; Kalite, Gıda Güvenilirliği, Çevre, Enerji, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri çerçevesinde belirlediği politikaları içerir. Fersan, mevcut üreti ...
İNSAN VE KÜLTÜR POLİTİKAMIZ FERSAN İNSAN VE KÜLTÜR POLİTİKASI Fersan’ın İnsan ve Kültür Politikası, çalışanlarımızı yalnızca bir iş gücü olarak değil, şirketimizin en değerli paydaşları olarak görür. “Önce İnsan” yaklaşımımızla, sürdürülebilirlik ve toplumsal fayd ...
İNOVASYON Süper Gıda: Sirke Fersan olarak, binlerce yıllık geçmişe sahip olan sirkeyi inovasyon ve girişimcilik ruhuyla tekrar fermente ediyor, yepyeni ürünlerle geleceğe taşıyoruz. Sağlıklı seçenekler üreterek, çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve tüm pay ...
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK Fersan’da Sürdürülebilirlik 1978’den beri üretim faaliyetleri gösteren köklü bir şirket olarak sadece bugün için değil gelecek için de üretim yapma hedefimizle yarınları düşünüyoruz. Doğa, insan ve bölgesellik çerçevesine oturttuğumuz sürdürülebi ...
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.