Tüm Sayfalar
FAALİYET ALANLARIMIZ
Sirke ve Sos Üretimi
1978 yılında İzmir Kemalpaşa fabrikamızda üretime başladığımız günden bugüne, geleneksel ürünlerimizi sofralarla buluşturuyoruz. Sirke üretim tesisimizde yıllık 18 milyon litre sirke üreterek Türkiye’nin t ...
KALİTE POLİTİKAMIZ
Entegre Yönetim Sistemi Politikamız
Fersan Fermantasyon Ürünleri San. ve Tic. A.Ş; Kalite, Gıda Güvenilirliği, Çevre, Enerji, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri çerçevesinde belirlediği politikaları içerir.
Fersan, mevcut üreti ...
İNSAN VE KÜLTÜR
POLİTİKAMIZ
FERSAN İNSAN VE KÜLTÜR POLİTİKASI
Fersan’ın İnsan ve Kültür Politikası, çalışanlarımızı yalnızca bir iş gücü olarak değil, şirketimizin en değerli paydaşları olarak görür. “Önce İnsan” yaklaşımımızla, sürdürülebilirlik ve toplumsal fayd ...
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
Fersan’da Sürdürülebilirlik
1978’den beri üretim faaliyetleri gösteren köklü bir şirket olarak sadece bugün için değil gelecek için de üretim yapma hedefimizle yarınları düşünüyoruz. Doğa, insan ve bölgesellik çerçevesine oturttuğumuz sürdürülebi ...